Andrási Betty

pszichológus, siker mentor

Egy olyan segítővel, aki látja benned azt az értékes embert, aki igazán vagy, elérheted azt az életet, amit most még el sem tudsz képzelni.
Nagy feladatom van: az együttérző szívemmel, az adakozó szemléletemmel, a rendületlen hitemmel, a belső bölcsességemmel, a lelkesedésemmel, a reformer idealista gondolkodásommal és az emberekbe vetett töretlen bizalmammal pszichológusként szebbé tegyem a világot. Azért dolgozom, hogy értéket teremtsek. Azzal aki vagyok, azzal amit adok: önmagamat, a tudásomat és a szeretetemet.

Vissza

Andrási Betty:

Testkép workshop

Magóra - 2019. 09. 13. 16:45-18:45

Te is azok közé a nők közé tartozol, akik nem szeretik, esetleg utálják a testüket? 
Egy workshop a nő testi-lelki működéséről. Egy új szemlélet a negatív testképről, az étkezési zavarokról, a túlsúlyról, az önbizalomhiányról, a szexualitásról, és a női betegségekről. A megoldás sokkal egyszerűbb mint gondolnád.
A gyakorlatok alatt mély kapcsolatba kerülsz a testeddel, megérted működését és megváltozik a kapcsolatotok. 


Andrási Betty:

Hogyan legyen nagyobb önbizalmam?

Platón - 2019. 09. 14. 11:00-12:00

 
Szeretnél nagyobb önbizalmat? Magabiztosabb lenni a magánéletedben és munkádban? Jó lenne határozottan kiállni önmagadért, céljaidért? Mit szólnál, ha elengedhetnéd végre a szorongásaidat és a megfelelési kényszereidet? Szeretnéd megérteni az önbizalomhiányod pszichológiai okait és feloldani azokat? Akkor ez a workshop neked való. 

 


Andrási Betty:

Szingliből feleség workshop

Magóra - 2019. 09. 14. 16:45-18:45

Túl hosszú ideje vagy egyedül? Barátnőid sorban férjhez mennek, és te csak a koszorúslány lehetsz? Mindig ugyanabba a csapdába esel? Úgy érzed, kifutsz az időből? Ezen a workshopon közelebb kerülhetsz ahhoz, miért vagy még mindig szingli és segítek, hogy nyitottabbá váljon a szíved a befogadásra.


Andrási Betty:

A párválasztás pszichológiája

Platón - 2019. 09. 15. 11:00-12:00

hamarosan...

logo