Julia Chants

Zenekar

Julia Chants frissen alakult kirtan-zenekar, amelyben Gyulai Juli bársonyos hangjával, Várnai Ákos parádés ritmusaival, Öllős Dávid dögös basszusával, Simon Gyuri játékos gitárdallamaival és Erdősi-Bóta Bence kreatív ütemeivel varázsolja el a közönséget. Ugyan a zenekar frissen alakult, de tagjai már régóta a mantra zene világában tevékenykednek; Juli már évek óta koncertezik mantráival, Ákos a Kirtan Band mellet számos más zenekarban megfordult már, Gyuri pedig a Karuna mantra experiment zenekarban tevékenykedik. A Julia chants zenéje kellemes egysége a tradícionálisabb kírtan és az európai dallamoknak.

JULIA Gyulai - vocal, guitar
ÁKOS Várnai - electronic drum, cajun, handpan 
BENCE Erdősi-Bóta - calabash, udu, darbuka
GYURI Simon - guitar, vocal
DÁVID Öllős - bass guitar

Vissza

Julia Chants:

Koncert

Platón - 2019. 09. 14. 21:00-22:30

A zene gyógyít. A mantrázás lecsendesíti az elmét, segít, hogy a szív terébe megérkezzünk, önvalónkba, ahol az igazi béke és boldogság székel.
Felemelő olyan emberekkel együtt lenni, akiknek a fejlődésre és kapcsolódásra irányuló szándéka és elköteleződése azonos.
A közös zenélés és éneklés szoros, emelkedett kapcsolatot hoz létre az emberek között.


Amikor mindezt összeadjuk, varázslat jön létre: a zene, a mantrák, közösségi éneklés, amely elképesztő erejű módja annak, hogy egymást emeljük, hogy jó energiákat hozzunk létre.
A mi célunk az, hogy ezt megosszuk mindazokkal, akik nyitottak a vidám, szeretetteljes, boldog élet megélésére.

logo