Kiss Balázs Kunó

író, tanító, előadó, könyvkiadó alapító

Nem tudok titulusokkal szolgálni számodra. Lehetek számodra író, megvilágosodott tanító, asztrológus, spirituális eladó, köcsög, kvantumtudat-átalakító – ezek mind, és egyik sem vagyok.

 

Vissza

Kiss Balázs Kunó:

Asztrológia - Mint fent úgy lent

Agapé - 2019. 09. 12. 18:45-19:45

Az asztrológia szimbolikáját használva egy kis bepillantást nyerünk az idei év aktuális üzeneteibe. Milyen energiák működnek "kint" - azaz mik mozgatják életünket belülről? Ahányan vagyunk, természetesen annyiféle választ adunk ugyanazokra a hatásokra, és millióféleképpen értelmezzük azokat, de mégis, a mögöttes mozgatórugók megértésével könnyebben megtalálhatjuk a saját válaszainkat. Az előadás alatt feltárjuk az aktuális energiákat, és felvértezzük magunkat egy nagy adag tudatossággal, hogy miképpen is lehet ezeket a maguk teljességében kezelni. 2019 őszéről és 2020 elejéről lesz szó.

 


Kiss Balázs Kunó:

Aspektológia a gyakorlatban

Agapé - 2019. 09. 13. 18:45-19:45

 
Ismered azt az érzést, amikor valami megnyomja benned a piros gombot, és úgymond egy érzés/indulat átveszi fölötted az irányítást? Akármennyire is küzdesz ellene, mégsem tudod leállítani? Hogyan lehet ezektől az energiáktól "megszabadulni, vagyis inkább az a kérdés, hogy miért nem tudtál eddig megszabadulni ezektől az energiáktól? Mi a kulcsa a felszabadulásnak?


Kiss Balázs Kunó:

Az Egyensúly 

Agapé - 2019. 09. 14. 18:45-19:45

 
A kiegyenlítődés, avagy maga az egyensúly a legfontosabb talán az életben, minden mögött ez a mozgatórugó. Az egyensúlyból kibillent állapot okozza a szenvedést, a fájdalmakat, a depressziót. Hogyan lehet visszaállítani a belső egyensúlyt a Megengedés mágikus erejével? Hogyan tudjuk ez az életben alkalmazni és milyen nehézségek nem engedik?


Kiss Balázs Kunó:

Kvantumfizika és a spiritualitás - kezdőknek és haladóknak 

Platón - 2019. 09. 15. 12:12-13:15

 
Kunó - aki szabadidejében fizikát tanít egy Waldorf gimnáziumban - közérthetően bevezet a kvantumfizikai alapjaiba, hogy megmutassa mennyire másképpen működik a fizikai világunk,mint ahogyan gondoljuk - mindezt teljesen tudományos alapon.
Eljutunk egy határra, ahol nem lehet elválasztani a fizikát az ősi ezoterikus tanításoktól, egyedül a mindennapi alkalmazása az, ami nehézségbe ütközik. 
Tényleg csak a megfigyelő határozza meg a valóságot? Tényleg léteznek párhuzamos univerzumok? Létezik-e anyag? Minden energia? Vagy már energia sincs?

logo