Arra kérünk, hogy mielőtt felhívnál vagy írnál, alaposan olvasd át az alábbi pontokat; szinte biztos, hogy megtalálod a választ a kérdésedre.

DÁTUM, HELYSZÍN

A következő Everness Fesztivál programunkat 2019. június 19-24. között rendezzük meg Alsóörsön a Pelso Campingben. KÉPEK
A Fesztivál a megszokottól eltérően szerdától hétfőig tart.

Kapunyitás: 2019. június 19. szerda 12:00 óra.
A program 2019. június 24-én hétfőn 12:00-kor ér véget.
A pontos cím: 8226 Alsóörs, Camping utca 19.

A FESZTIVÁL PONTOS HELYE

8226 Alsóörs Camping utca 19. TÉRKÉP

JEGYEK

EVERNESS FESZTIVÁL 2019 - SUPER EARLY BIRD heti bérlet
Ez a bérlet 1 fő belépésére jogosít és az Everness Fesztivál teljes időtartamára érvényes: 2019.06.19. szerda 12:00 órától 2019.06.24. hétfő 12:00 óráig.

EVERNESS FESZTIVÁL 2019 - EARLY BIRD heti bérlet
Ez a bérlet 1 fő belépésére jogosít és az Everness Fesztivál teljes időtartamára érvényes: 2019.06.19. szerda 12:00 órától 2019.06.24. hétfő 12:00 óráig.

Gyermekek a rendezvényt a fesztivál kezdetén betöltött 14 éves korukig ingyen látogathatják, azonban belépésük regisztrációhoz és karszalag viseléséhez kötött.

MEGKÖZELÍTÉS

Budapesttől 122 km-re találod meg a Pelso Campinget (Alsóörs, Camping utca 19.) Balatonalmádi és Balatonfüred között. A Fesztivál területét megközelítheted:

 • autóval: Budapest felől az M7 autópályán haladva a 90. számú kijáratig, itt a 71-es számú útjelzés felé tarts Balatonfüred irányába. https://www.google.hu/maps
 • vonattal: Budapestről, a Déli pályaudvarról Alsóörs megállóig. Onnan a Vasút utcán a menetiránynak megfelelően, nagyjából negyed órás séta után meg is érkeztél.http://elvira.mav-start.hu/
 • busszal: Budapestről, a Népliget autóbuszállomástól Alsóörs autóbuszállomás megállóig. Innen is kb. 10 perces sétával juthatsz el a Fesztivál bejáratáig.https://menetrendek.hu/
 • kerékpárral: merretekerjek.hu
 • Oszkár Telekocsival: Az évek óta népszerű Telekocsi szolgáltatást idén is érdemes igénybe vennetek, ehhez Facebook-os eseményünkben egyénileg szervezhettek utazó partnereket, de használhatjátok az Oszkár rendszerét is.

PARKOLÁS

A Fesztivál területén a kijelölt parkolóhelyeken és Alsóörs utcáiban ingyenesen parkolhatsz. Kérünk, ezt úgy tedd, hogy az ott lakók közlekedését ne akadályozd!

A Fesztivál helye: 8226, Alsóörs Camping utca 19.

Kérjük, hogy a község területén belül is ügyelj a KRESZ szabályainak maradéktalan betartására, a parkolásra vonatkozó előírásokat pedig kísérd fokozott figyelemmel!

Kerékpárodat a kemping területén bárhol rögzítheted, lezárhatod.

MOBILHÁZAK

Az ezzel kapcsolatos általános információt és a foglalás részleteit ide kattintva találod meg: SZÁLLÁSOK

GYERMEKEK

Fesztiválunk kifejezetten gyermekbarát, amely azt jelenti, hogy a gyerekekre kiemelt figyelmet fordítunk: lesz gyermekmegőrző, ahol az önkéntes óvónők és segítők nem csak vigyáznak a gyerekekre, hanem foglalkoztatják, szórakoztatják is őket, hogy te is nyugodtan fesztiválozhass, és akár egész nap látogathasd a különböző programokat.

TISZTÁLKODÁS

A rendezvény területén több vizesblokkot is találsz wc-vel, zuhanyzóval. Kérjük, ügyelj a tisztaságra, és ne folyasd feleslegesen a vizet! Javasoljuk, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a nap kevésbé forgalmas időszakaiban használd inkább a zuhanyzókat, ne csak a reggeli vagy esti órákban!

HÁZIÁLLATOK

A gazdik mellett természetesen a házikedvenceket is szeretettel látjuk a rendezvényen - a vízpartot, a napsütést és a társaságot biztosan ők is nagyon fogják élvezni. Háziállattal csak bizonyos típusú mobilházakban tudsz megszállni, ezek ára magában foglalja a “Kisállat utáni extra takarítás” díját is. Bővebb információ a SZÁLLÁSOK menüpont alatt.

Minden kutyát szeretettel várunk a fesztiválra, ha:

 • fegyelmezett, szófogadó: a gazdája sétáltatja őt és nem fordítva, illetve hívásra minden esetben visszamegy;
 • barátságos: nem várjuk el, hogy mindenkivel önállóan barátkozzon, de ne jelentsen veszélyt és ne adjon okot aggodalomra, félelemre, ne morogjon se más kutyákra, sem emberekre;
 • szobatiszta: esetünkben a szoba a fesztivál területét jelenti. A gazdi feladata saját kutyája szerves hulladékának gondos összeszedése és annak a megfelelő szemetesbe helyezése;
 • tisztaságszerető: akárcsak a gazdája, aki tudomásul veszi, hogy a kutyust csak bizonyos típusú mobilházakba engedi be a Pelso Camping, amelyért kötelezően fizetendő végtakarítást számol fel;
 • jóllakott: nem kunyerál, nem csór ételt az asztalról, esetleg mások tányérjáról, nem szedi szét a szemeteseket;
 • műértő: nem ugat bele mások csendes beszélgetésébe, zenéjébe;
 • A felhőtlen szórakozás biztosításának érdekben gazdiként kérünk téged, hogy ügyelj a terület tisztaságára és a többi fesztiválozó nyugalmára, akár úgy is, hogy kedvencedet pórázon tartod.

MOTYÓ

Hozz magaddal kényelmes ruhákat, és ha szeretnél mozogni, akkor jógamatracot, fürdőruhát, törölközőt, illetve, ha sátorban alszol, célszerű még beszerezned vízhatlan sátrat, hálózsákot, derékaljat, elemlámpát. Számos standnál és az ételudvarban biztosítunk változatos étkezési lehetőséget, illetve vizet és egyéb italokat is ezeken a helyeken tudsz majd vásárolni. Fontos, hogy a fesztivál területére gépjárművel csak bizonyos pontokig lehet majd behajtani, ezért javasoljuk, hogy praktikus, kézzel könnyen szállítható csomagokat állíts össze magadnak!

Kérjük, hogy olvasd el a Házirendet, amiben az is szerepel, mi az, amit NEM hozhatsz a Fesztivál területére.

ÉRTÉKMEGŐRZŐ ÉS MOBILTÖLTÉS

A fesztivál területén értékmegőrzőt üzemeltetünk, ennek feltételeit a Házirendben olvashatod. Ugyanitt lehetőséged lesz mobilodat, fényképezőgépedet is feltölteni.

ORVOS

Kérjük, hogy a rendezvény alatt fokozottan vigyázz magadra és fesztiválozó társaidra – a várható meleg miatt figyelj oda arra is, hogy elegendő folyadékot fogyassz, gondoskodj a napvédelemről, viselj sapkát, kendőt, használj naptejet! Ha mégis rosszul éreznéd magad, vagy bármilyen egészségügyi problémád adódna, fordulj bizalommal az állandóan működő orvosi ügyelethez, amelynek helyét a térképen jelöltük.

INFORMÁCIÓ

Telefonszámunk +36-1-299-0989, amelyen hétfőtől péntekig, 9:00 és 17:00 óra között elérsz minket.

E-mail címünk: info@everness.hu

 

logo